لیست اختراعات علي بهرامي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1397/11/14
تاریخ ثبت: 1398/06/03
خلاصه اختراع:

13- خلاصه توصيف : جعبه ساز كارتن خرما وشيريني وديگر جعبه ها كاملا اتوماتيك وبدون منگنه براي هزاران سال، ميوه خرما غذاي اصلي كشورهاي خاورميانه و هندوستان بوده است. در ايران نخل و خرما از دوران باستان و پيش از هخامنشي كشت مي‌شده. مصرف خرما به عنوان يك جايگزين براي غذاهاي حاوي قند بسيار توصيه مي شود زيرا خرما به دليل داشتن قند طبيعي به راحتي بر روي حافظه كوتاه مدت مغز تاثير مي‌گذارد و قند نيز خوراك مغز است. ايران در حال حاضر از نظر توليد خرما جزو چهار كشور اول جهان است. اين در حاليست كه از نظرارزش صادراتي در رتبه پاييني در مقايسه با ساير كشورهاي صادر كننده قرار دارد كه يكي ازدلايل مهم آن اينست كه از نظر كيفيت و زيبايي بسته بندي خرماي ايران در بين كشورهاي توليد كننده و صادر كننده در آخرين رتبه ها قرار دارد. چنانچه خرما به طريق بهداشتي و مطابق با سلايق مشتريان خارجي بسته بندي و نگهداري شود ده تا دوازده برابر ارزش افزوده صادراتي به همراه خواهد داشت. در اين طرح به جاي استفاده از منگنه براي جعبه سازي از چسب كارتن استفاده ميكنيم كه بهداشتي تر ، محكم تر و مقرون به صرفه تر مي باشد وهمچنين به دليل زنگ زدن منگنه در اثر رطوبت، بسياري از كشورها سلامت خرما را تاييد نكرده و از خريدن آن خودداري ميكنند. همچنين استفاده از دستگاه به اين منظور، ميتواند سرعت كار را افزايش داده و هر كشاورز با خريدن اين دستگاه ميتواند به راحتي جعبه هاي كارتن خرما را براي بسته بندي اماده كند.همچنين هزينه زياد افراد و پيدانكردن تعداد كافي نيرو جهت انجام اين كار از مشكلات بسته بندي به روش سابق ميباشد. اين دستگاه داراي يك كنترل كننده مركزي ميباشد كه تمام فرمان هاي كنترلي دستگاه را ميدهد. مصرف برق بسيار پايين اين دستگاه _قابل استفاده در محيط هايي كه به برق شهري مجهز نيست_ابعاد كوچك دستگاه_قابل حمل بودن ان_وزن كم كمتر از 40كيلوگرم _استهلاك بسيار پايين و...از مزاياي آن ميباشد.

تاریخ ثبت: 1392/02/21
خلاصه اختراع:

ايران با متوسط نزولات جوي 250 ميلي‌متر در سال از كشورهاي خشك جهان و داراي منابع آب محدود است. عواملي همچون رشد جمعيت، نياز به غذاي بيشتر، ضرورت ارتقاي سطح بهداشت و رفاه اجتماعي، توسعه صنعتي و حفاظت اكوسيستم‌ها، تقاضاي آب را روز به روز بيشتر مي‌كند. در ايران بيش از 90 درصد آب استحصال شده در بخش كشاورزي مصرف مي‌شود (نبي بيدهندي و همكاران، 1386). اين در حالي است كه راندمان مصرف آب در بخش كشاورزي 40 درصد مي‌باشد. از سوي ديگر عمده نياز آبي گياهان در مناطق خشك و نيمه خشك ايران توسط انسان از منابع آب زيرزميني تامين مي‌گردد. عدم مديريت صحيح در مصرف منابع آب زيرزميني افت شديد سطح آب زير‌زميني و افزايش تجمع نمك در سطح خاك و شور شدن بسياري از خاك‌هاي كشور را به دنبال داشته است (قرباني و همكاران، 1386). لذا با علم بر موانع و محدوديت‌هاي جدي در افزايش عرضه آب، راهكار رهايي از اين مشكل را بايد در مديريت تقاضا براي آب جستجو نمود و اين كار با بكارگيري تحقيقات كاربردي همچون استفاده از روش‌هاي نوين آبياري، تعيين بهاي آب كشاورزي بر اساس حجم آب مصرفي، استفاده از ارقام مقاوم، دستكاري ژنتيكي با آموزش كشاورزان ممكن خواهد شد (قرباني، 1390). روش‌ تامين رطوبت خاك با قطعات سفالي از ديرباز در سرزمين ايران مرسوم بوده است (باستاني، 1382: Bainbridge, 2001: :Bainbridge, 2002 (Bahrami et al., 2010. اين روش از كارايي بسيار بالايي در تامين نياز آبي گياهان برخوردار است ( Siyal and Skaggs, 2009.: قرباني واقعي، 1390). اما به دليل اندازه بزرگ، شرايط سخت حمل و نقل، هزينه كارگذاري و ارزان بودن مصنوعات نفتي نقش آن در گذر زمان كمرنگ شده و امروزه كشاورزان تمايلي به استفاده از اين روش نشان نمي‌دهند (Abu-Zreig et al., 2006: (Abu-Zreig and Atoum, 2004. اين اختراع با نگاه كلان در ارائه يك راه حل جديد و كاربردي در كاهش خطر كم آبي حاكم بر كشور با افزايش راندمان مصرف آب و جلوگيري از مصرف زياد آب در هر بار آبياري گواه ان است كه با تغيير عوامل موثر بر آبدهي قطعات سفالي به قطعات كوچكي به نام كپسول‌هاي رسي متخلخل با دبي‌هاي متفاوت دست يافته است. دستيابي به چنين قطعاتي از مشكلات حمل و نقل و هزينه نصب آن در اراضي كاسته است و از آنجا كه كارايي مصرف آب در اين روش بالاست موجب صرفه‌جويي در مصرف منابع آبي كشور (خشك و نيمه خشك)مي شود.

تاریخ ثبت: 1392/04/19
خلاصه اختراع:

در ايام تعطيلات و مسافرت ها، گل هاي آپارتماني فضاي داخل خانه به دليل تنش رطوبتي ناشي از عدم آبياري دستخوش صدمات جدي و حتي جبران ناپذيري مي شوند. خانواده ها براي رفع نگراني به روش هاي مختلفي چون گذاشتن گلدان ها در محيط مرطوب (حمام)، تكنيك فيلتر، سوپر جاذب ها، سپردن كليد آپارتمان به آشنايان و يا تحويل گلدان ها به آشنايان بهره مي گيرند كه هريك از اين روش ها معضلات خاصي به همراه دارد. براي رفع اين معضل دستگاهي به نام كنترل هوشمند رطوبت خاك طراحي و ساخته شده است . اين دستگاه از دو بخش منبع تغذيه آب و گسيلنده با كلاهك سراميكي تشكيل شده است. نيرو محركه آب در اين دستگاه فشار هيدروستاتيكي ناشي از نيروي ثقل است و آب قادر است از كلاهك سراميكي به بيرون تراوش كند. پايه اصلي كلاهك سراميكي جسمي به نام كپسول رسي متخلخل است و داراي خاصيت خود تنظيمي در تراوش آب بوده و قادر است رطوبتي در حد ظرفيت زراعي در خاك گلدان ها ايجاد كند. منبع آب اين دستگاه در دو حجم 1 و 1/5 ليتري طراحي شده است. اين منبع براساس اصل توازن نيرو ها ناشي از فشار خلا دستگاه و فشار مكش خاك قادر به تامين آب مورد نياز گياهان براي 20 الي 30 روز بر حسب نوع گياه مي باشد. يكي از محاسن اين دستگاه داشتن سيستم كنترل هوشمند غيرفعال است و بدون نياز به برق، باتري و يا سنسور هاي ديجيتالي كار مي كند. كلاهك سراميكي داراي يك مادگي پلي اتيلني رزوه شده است كه از اين محل به منبع آب متصل مي شود. براي افزايش عمر كلاهك سراميكي از آب جوشيده خنك شده استفاده شود.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/07
تاریخ ثبت: 1399/08/12
خلاصه اختراع:

با پيشرفت تكنولوژي و ساخت پروتز هاي بايونيك، بازخورد حسي زيستي يكي از مهمترين نياز هاي معلولان است جهت ايجاد يك سيستم حلقه بسته حسي و تعويض حسي تشخيصي به مثابه حس لامسه كه تا كنون تلاش هاي زيادي براي حل و فائق آمدن به آن مشكل انجام شده است. حال مشكل اساسي موجود نوع و تعداد ديتا هاي ارسالي جهت بازخورد حسي مطلوب مي باشد. در اين اختراع سيستمي ارائه شده است كه شامل دو بخش است. بخش اول شامل دريافت ديتا هاي هدف از طريق سنسور ها مي باشد كه بسته به نياز در طرح هاي مختلف طراحي و ساخته مي شوند و بخش دوم محرك هاي ايجاد كننده احساسات متناظر براي شخص مي باشد كه به صورت بازوبند و يا دست بند مي باشد. اين وسيله در حوزه ارتباط رايانه و انسان است كه به وسيله آن مي توان دركي از محيطي ديگر را بدون محدوديت مكاني به صورت طبيعي تجربه كرد. احساسات نامبرده شامل دما، فشار، موقعيت مكاني انگشت، لرزش و لغزش مي باشد. اين وسيله همچنين مي تواند براي براي مصارف متعددي جهت استفاده در سيستم هاي واقعيت مجازي و واقعيت افزوده، تله مديسين و سايز حوزه هايي كه نياز به درك پراموني از راه دور دارند، اشاره كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/05/25
تاریخ ثبت: 1390/06/14
خلاصه اختراع:

شبيه ساز متحرك فرسايش بادي به شناسايي منشا طوفان هاي گرد و خاك و برنامه ريزي براي رفع اين مشكل بسيار كارآمد است مدت هاست كه فرسايش بادي و طوفان هاي گرد و خاك از مشكلات عمده بسياري مناطق كشور (و جهان) به شمار مي رود. نبود ايستگاه هاي اندازه گيري اين طوفان ها در كشور از يكسو و لزوم شناسايي دقيق ويژگي هاي اين طوفان ها از سوي ديگر لزوم وجود يك شبيه ساز متحرك را نمايان مي سازد. اختراع حاضر اين قابليت را دارد كه با صرف كمترين زمان و هزينه در هر نقطه از كشور ( و جهان) ضمن اندازه گيري اين طوفان ها آنها را نيز شبيه سازي نموده و روش هاي مختلف كنترل و پيشگيري را براي هر منطقه بررسي نمايد. سهولت در حمل و نقل كاربرد آسان اندازه گيري هاي سريع و دقيق ذخيره و نمايش داده هاي اندازه گيري شده به صورت لحظه اي پيوسته و خودكار از ويژگي هاي است كه اين اختراع را منحصر بفرد نموده است. اين اختراع به كاهش زمان هزينه هاي ملي و انساني و افزايش كارايي و دقت طرح هاي كلان حفاظت خاك و بيابان زدايي كمك شاياني مي نمايد همچنين اين دستگاه نبود ايستگاه هاي رسوب سنجي را در بسياري مناطق كشور جبران مي نمايد.

موارد یافت شده: 11